Міні-ярмарок вакансій – шлях до успішного працевлаштування

 

В рамках підписаного меморандуму про взаємодію між Державною службою зайнятості та ПАТ «Українська залізниця» з метою оперативного задоволення кадрових потреб роботодавця, пошуку досвідчених кандидатів на вакантні місця та працевлаштування на гідні посади з відповідними умовами 20 липня в приміщенні Лиманського міського  центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участю Регіональної філії «Донецька залізниця» та безробітних громадян.
Представник роботодавця – рекрутер Олена Кваша привітала учасників та надала інформацію про діяльність підприємства, вільні посади, ознайомила з умовами праці, графіком роботи, рівнем заробітної плати, соціальним пакетом та вимогами до претендентів на заявлені вакансії. На міні-ярмарку були представлені вакансії як Регіональної філії «Донецька залізниця», так і її структурних підрозділів.
«Значну увагу ми приділяємо резюме, яке надає нам пошукач», - зазначила фахівець з підбору персоналу. «При створенні резюме потрібно пам'ятати про те, що воно стане вашою візитною карткою й повинне виділяти вас з усього потоку людей, які шукають роботу. При наявності вільного місця з вами зв’яжеться наш представник і запропонує пройти співбесіду».
В ході проведення заходу учасники мали можливість ознайомитися з послугами державної служби зайнятості (у т.ч. з он-лайн технологіями працевлаштування) та отримати консультації  спеціалістів.
Захід пройшов дуже цікаво та інформативно. За результатами проведення ярмарку вакансій безробітні отримали рекомендації та були запрошені на співбесіду безпосередньо на робочі місця задля більш детального ознайомлення з особливостями роботи.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner