Про оголошення конкурсного відбору проектів суб’єктів малого підприємництва

 

Відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету міської ради повідомляє:
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 05.05.2017 №466 «Про порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на надання фінансової підтримки суб’єктам малого підприємництва на реалізацію проектів», зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 05.05.2017 року за № 78/2285 (зі змінами), оголошено конкурсний відбір проектів суб’єктів малого підприємництва, за якими буде надаватись фінансова підтримка  на реалізацію проектів.            
Інформацію для розповсюдження розміщено на сайті облдержадміністрації dn.gov.ua у розділах «Оголошення», «Поточна діяльність» (підрозділи «Український донецький куркуль», «Малий та середній бізнес»).
Заявки на участь у  черговому конкурсному відборі та відповідні документи подаються до 13-00 години 14 серпня 2018 року (включно) департаменту економіки облдержадміністрації за адресою:  м. Краматорськ, вул. Б. Хмельницького, 6,  каб. 412. Проведення конкурсного відбору заплановано на 29 серпня 2018 року.    
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner