Торські козаки — переможці!

 

19 липня відбулась чергова сесія міської ради. Розпочалось засідання з приємностей: депутати та присутні на сесії вітали стоячи команду молодих джур Лиманщини з Торського. 
Хлопці та дівчата, послідовники козачих традицій, урочисто промаршували залою на сцену та під оплески присутніх продемонстрували завойовані кубки та медалі. Таких виявилося 4: за І місце у етапі “Таборування”, І місце за “Добру справу”, ІІ місце за етап “Ватра” та ІІІ місце у етапі “Линва”.
Змагання, тривалістю 14 днів, зібрали 26 команд зі всієї України, аби вони у 12 етапах змагань виявили найсильнішу, найспритнішу та найрозумнішу команду юних джур — славних нащадків українського козацтва та національних традицій. 
Наша команда з Торську продемонструвала високі результати на Всеукраїнському етапі, чого тільки коштує перемога та І місце у найтривалішому змаганні  “Таборування” чи “Бівак”: упродовж 14 днів хлопці та дівчата несли справжню службу, живучи за розкладом, де кожен джура мав свої обов’язки. 
Міська рада, її виконавчий комітет та вся Лиманщина вітає юних джур “Торські козаки” з гідним виступом на 10-му Всеукраїнському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура»! Ви гідні нащадки козаків! Дякуємо вам за вашу витримку та за ті зусилля, що ви вклали у свій виступ. Ви щиро підійшли до гри та робили все від серця — ми пишаємося вами! 
У черговій сесії Лиманської міської ради взяли участь 24 депутати, опрацювавши 103 питання порядку денного, 80 з яких земельні питання. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner