Тренінг щодо бізнес-планування

 

У Лиманському міському центрі зайнятості 11 липня  2018 року відбувся семінар-тренінг щодо основ бізнес-планування для осіб, які планують створити власний бізнес або прагнуть взяти участь у конкурсних відборах грантовій програми «Український донецький куркуль». Учасниками заходу були роботодавці,  безробітні особи які перебувають на обліку у службі зайнятості, а також головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі Лиманської Міської Ради Ірина Сабініна, представник головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області Ольга Шепель. 
Представник Лиманської міської ради надала інформацію, як зареєструватися і стати учасником регіональної програми «Український Донецький куркуль», а також, які документи для цього необхідні, розповіла про умови участі у грантовій програмі, поділилась актуальними бізнес-ідеями для отримання гранту, також проінформувала про особливості складання бізнес-планів.
Учасники були проінформовані про компенсаційні виплати Державної Служби Зайнятості для роботодавців за працевлаштування безробітних осіб, програмними продуктами «Твій власний центр розвитку підприємництва», «Центр професійної орієнтації», також про сучасний сервіс «Електроний кабінет роботодавця».
На заході було обговорено багато питань стосовно  відкриття власної справи, опадаткування, створення нових робочих місць.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner