Юні мешканці Краматорська, Лиману та Костянтинівки дізнались від поліцейських про небезпеку боєприпасів

 

Співробітники ювенальної превенції зустрічались з дітьми, проводили онлайн-заняття та розміщували інформацію щодо протимінної безпеки у громадських місцях.
Основною причиною нещасних випадків є грубе порушення елементарних правил безпеки: спроби взяти в руки, пересунути або розібрати небезпечний предмет, биття по ньому, кидання у відкритий вогонь або у воду. Щоб запобігти нещасними випадкам співробітники ювенальної превенції проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу з неповнолітніми.
Краматорську загальноосвітню школу №24 відвідали ювенальні поліцейські та вибухотехніки. Правоохоронці роз'яснили дітям порядок дій при виявленні підозрілих і вибухонебезпечних предметів та заходи безпеки у випадку такої знахідки. 
Про види вибухонебезпечних предметів та поводження з ними дізнались й слухачі Краматорського центру професійно-технічної освіти. 
Лиманські поліцейські проводили роз’яснювальну роботу з дітьми на вулицях міста, розміщували інформаційні листівки у закладах та громадських місцях. 
У Костянтинівці інспектори з ювенальної превенції зустрілись з учнями ЗОШ №8 та вихованцями двох дошкільних закладів.
Діти дізнались, що при виявленні підозрілих коробок або речей  необхідно  негайно повідомити про це поліцію, службу з надзвичайних ситуацій або дорослих. Категорично заборонено наближатись до небезпечних предметів, пересувати їх та брати у руки, кидати у вогонь або приносити додому чи навчального закладу.

Краматорське районне управління поліції Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner