Новини спорту

 

Рибін Олександр – переможець в номінації  «Відкриття року з неолімпійських видів спорту» церемонії нагородження «Спортивне сузір’я Донеччини-2021»
16.02.2022 у місті Слов’янськ відбулася церемонія нагородження «Спортивне сузір’я Донеччини-2021», де відзначили кращих атлетів, тренерів та організаторів спортивних заходів. Кращим з кращих  у 2021 році став учень ДЮСШ м. Лиман Майстер спорту міжнародного класу з гирьового спорту Олександр Рибін у номінації «Відкриття року з неолімпійських видів спорту». В урочистостях взяли участь керівництво Донецької облдержадміністрації, тренери, меценати та відомі спортсмени. Вони і нагороджували номінантів з перемогою.
 

 

Вітаємо представника нашої громади з перемогою та бажаємо ще більше спортивних досягнень!
Спортсмени СК «Фенікс» - призери чемпіонату  Луганської області з грепплінгу
13 лютого 2021 року в м. Сєверодонецьк відбувся чемпіонат Луганської області з грепплінгу, в якому взяли участь 180 спортсменів з Луганської та Донецької областей. Лиманську громаду представили спортсмени СК «Фенікс», які вибороли 3 золотих, 2 срібних та 2 бронзових медалі:
Мішина Варвара I місце
Ткаченко Богдан I місце
Дудка Вадим I місце II місце
Березюк Ярослав II місце
Когут Євгеній III місце
Заяць Кирило III місце
Підготував спортсменів тренер Дерев’янко П.М.
Вітаємо!

 

Першість з волейболу до Дня волейболу та Дня Святого Миколая

12-13 лютого в м.Лиман відбулися Першості СК "ЛИМАН" та відділення волейбол в м. Лиман ОДЮСШ для дітей серед команд дівчат і жінок, присвячені Дню волейболу та Дню  Святого Валентина.
Дівчата 2008 -2013 років народження показали свої вміння справлятися з м'ячем та сіткою, а жінки продемонстрували свою кращу гру.
Всього змагалися 40 дівчат та жінок на паркеті ФСК "ЛОКОМОТИВ" м.Лиман.
Кращими стали у дівчат "СК "Лиман" 2- ОДЮСШ для дітей "Лідери", у жінок -"СК "Лиман"-ОДЮСШ для дітей 3".
Всі призери нагороджені грамотами та медалями.
 

 

Золото, срібло та 3 бронзи здобули лиманські спортсмени на чемпіонаті  Донецької області серед чоловіків та жінок з боротьби самбо та з бойового самбо
12 лютого у м Краматорську пройшов чемпіонат Донецької області серед чоловіків та жінок з боротьби самбо та з бойового розділу самбо. Лиманські дзюдоїсти виїхали у складі чотирьох спортсменів. 
Найкращий результат показав майстер спорту України з дзюдо Кислюк Роман , який став чемпіоном у ваговій категорії до 71 кг, і також зайняв друге місце у бойовому розділі. Рогоза Олексій, Шепель Олександр, Рєзніков Михайло здобули бронзові медалі на цих змаганнях. Вітаємо!
 

 

Переможний 8 тур чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2021-2022 для «Багіри» -ДЮСШ (м. Лиман)
Минулого уїк-енду відбулися матчі восьмого туру першого етапу чемпіонату України з футзалу серед  жіночих команд Вищої ліги спортивного сезону 2021-2022 років. Команда збірної Донецької області «Багіра» -ДЮСШ (м. Лиман) грала на виїзді в смт. Пісочин, Харківської області, де суперником була команда «Луганочка» (Луганська обл.), один з претендентів до фінальної шістки змагань, яка у трансферний період підсилилися п’ятьма досвідченими гравцями. З перших хвилин матчу і до фінальної сирени «пантерочки» контролювали хід гри, володіли ігровою та територіальною перевагою. Забиті м’ячі у ворота суперників Аліною Бундюк, Оленою Барсовою та двічі Катериною Говоровою принесли перемогу команді «Багіра»-ДЮСШ – загальний рахунок 4:2 на користь збірної Донецької області – головний тренер Олександр Резніков, тренер Олександр Телендій.
Команда «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман) має в своєму активі 15 очок і ділить першу-другу сходинки з харківською командою «Mezzo»-ЗХО. До завершення першого етапу залишилося два тури, збірна Донецької області «Багіра»-ДЮСШ  має всі шанси потрапити до фіналу шести команд України. 

 

Лиманські спортсмени – переможці та призери чемпіонату Донецької області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років
З 10 по 12 лютого в м. Краматорськ відбувся чемпіонат  Донецької області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років. В ньому взяли участь 9 лиманських спортсменів , з яких 8 - учні Лиманської ЗОШ № 2 та 1 – учень  КЗ"ДОСФКСП ІМ. С.БУБКИ. За підсумками змагань спортсмени здобули 1 золоту, 3 срібних та 1 бронзову нагороди:
Незнаєв Максим – 1 місце
Березовська Анастасія – 2 місце
Архипенко Кристина – 2 місце
Попов Володимир – 2 місце
Росолова Анна  - 3 місце   
Незнаєв Максим та Попов Володимир вибороли путівки на чемпіонат України з важкої атлетики серед спортсменів ДЮСШ, СДЮШОР, УОР (2003 р. н. та молодші), що відбудеться в березні в м. Славутич.

 

Спортсмени Лиманської громади вперше взяли участь в змаганнях з лижних гонок в м. Харків
06 та 12 лютого 2022 року в м. Харків відбулися змагання з лижних гонок (класичний та вільний стилі). Спортсмени Лиманської  громади начолі з тренером  Іванько О.В. взяли участь в цих змаганнях та вибороли призові місця. В віковій групі  дівчат 2007-2008 р.н. на дистанції класичним стилем 3 місце виборола Сорока Анастасія, а в віковій групі  дівчат 2009-2010 р.н. на дистанції вільним стилем 3 місце у Іванько Аріни. Вітаємо!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner