Організація визначення якості насіння ярих сільськогосподарських культур під урожай 2022 року

 

З метою організованого, своєчасного та якісного проведення комплексу весняно-польових робіт на території Донецької області повідомляємо про необхідність визначення посівних якостей насіння ярих сільськогосподарських культур під урожай 2022 року сільськогосподарськими підприємствами та фермерськими господарствами, які здійснюють господарську діяльність на відповідній території.
На території Донецької області працює 4 акредитовані територіально-випробувальні лабораторії Донецької обласної філії Державного підприємництва “Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції” (м. Лиман, смт. Велика Новоселівка, м. Покровськ та м. Маріуполь), які виконують комплекс заходів, спрямованих на визначення сортових і посівних якостей насіння, та здійснюють сертифікацію насіння і садивного матеріалу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
З метою перевірки та визначення якості насіння ярих сільськогосподарських культур керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств можуть звернутись до агрономів-інспекторів за телефонами:
Полякова Ніна Миколаївна — тел.:095-564-06-66;
Уткін Віктор Вікторович — тел.:099-212-13-30 (м. Лиман);
Кучук Тетяна Миколаївна — тел.:095-386-53-14 (м. Покровськ);
Іванченко Олексій Сергійович — тел.:066-267-15-31 (м. Маріуполь, смт. Велика Новоселівка).

Підготовлено відділом економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лиманської міської ради

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner