У Тернівському старостинському окрузі налагоджено роботу пересувного поштового відділення

 

10 лютого 2022 року до Тернівського старостинського округу в черговий раз завітали працівники “Укрпошти”, які надають послуги населенню округу у пересувному відділенні згідно графіку роботи двічі на тиждень (кожного четверга та суботи). Наразі нарікань до роботи пересувного відділення у мешканців старостинського округу немає. Але на жаль так було не завжди. 
З 01 жовтня 2021 року поштове відділення с. Терни було закрите, а послуги населенню почали надаватися у пересувному відділенні двічі на тиждень у четвер та суботу, і з перших днів місцеві жителі були не задоволені такою роботою пошти.
Нарікань було дуже багато: порушувався графік роботи, пенсія по домівкам доставлялась лише окремим категоріям населення - інвалідам та особам, яким більше 80 років, а іншим пенсіонерам, доводилось долати значні відстані щоб отримувати пенсії у пересувному відділенні. Також  виникали проблеми з  доставкою періодичних видань та з оплатою платежів. 
Завдячуючи спільним зусиллям старости старостинського округу та керівництва громади робота пересувного відділення почала покращуватись. Графік роботи пересувного відділення відкорегований та налагоджений, доставку пенсій роблять по домівкам всім кому складно пересуватись, листоноша розносить періодичні  видання, всі посилки в наявності та можна зробити оплату платежів. 
У січні, лютому 2022 року проводились моніторинги стану надання послуг поштового зв’язку, зустрічі з керівництвом “Укрпошти” м. Краматорськ. В результаті проведеної роботи деякі проблеми залишаються, але в подальшому спільними зусиллями вони будуть вирішені.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner