Створено Ради старостинських округів

 

09 лютого 2022 року відбулися установчі збори у Ямпільському, Яцьківському та Коровоярському старостинських округах щодо створення Рад старостинських округів. 
У заходах взяли участь заступник Лиманського міського голови Юрій Афонін, керуючий справами виконавчого комітету Лиманської міської ради Олександр Погорелов, начальник відділу організаційної роботи Клавдія Короткова.
Учасники установчих зборів ознайомилися з рішенням Ради старост старостинських округів Лиманської територіальної громади та голів комітетів мікрорайонів м. Лиман від 25.01.2022 «Про створення Ради старостинських округів» та з Положенням про Раду старостинського округу.
Основними питаннями зборів було затвердження складу Ради у кожному старостинському окрузі, вибори заступника голови і секретаря Ради старостинського округу та необхідність створення вуличних ініціативних груп у населених пунктах. До складу Рад Ямпільського та Яцьківського старостинських округів увійшли по 10 осіб, Коровоярського — 12. Головою Рад обрано старост Ямпільського, Яцьківського та Коровоярського старостинських округів - Юлію Рибалко, Оксану Чикало та Віктора Князєва. Заступниками голів Рад обрані Олена Постоєва, Ірина Мараховська, Інна Копач. Секретарями Рад стали відповідно — Тетяна Мазніченко, Надія Тесленко та Володимир Журавель.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner