Новини спорту

 

Команда ВК «Колос» -ДЮСШ м. Лиман – бронзовий призер  чемпіонату Донецької області з волейболу серед юнаків 
З 03 по 06 лютого 2022 року у м. Лиман на базі ФСК «Локомотив» відбувся чемпіонат Донецької області з волейболу серед юнаків Ю-17 та молодші. У змаганнях взяли участь 9 команд: Покровськ ДЮСШ, Бахмут КЗ «ДОСФКС ім. Бубки» - КДЮСШ №1, ВК «Колос» - ДЮСШ м. Лиман, Краматорськ ДЮСШ, Маріуполь ДЮСШ, Мар’янська ДЮСШ, Соледарська М КДЮСШ, Іллінівська ТГ, Шахівська ТГ. 
За підсумками змагань команда ВК «Колос» -ДЮСШ м. Лиман стала бронзовим призером. У склад команди ВК «Колос» - ДЮСШ м. Лиман увійшли учні відділення волейболу ДЮСШ м. Лиман, яких підготував тренер-викладач Резніков О.О.  
 

 

Лиманські дзюдоїсти показали гарні результати у чемпіонаті Донецької області.
4-6 лютого 2022 р. в м. Добропілля пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, у двох вікових категоріях: кадети до 18 років, юнаки і дівчата до 15 років. Всього - 188 спортсменів з 18 громад Донецької та Луганської областей. 
Старша група спортсменів виборювала путівки на чемпіонат України, який відбудеться у м. Суми 01-03 березня. Із 14 лиманських спортсменів дзюдоїстів, які брали участь у змаганнях, шість вибороли право виступити на всеукраїнських змаганнях. 
У командному заліку змагань перше місце вибороли спортсмени Покровська, друге місце – у команди м. Мирнограду , на третьому - м. Маріуполь, Лиманська громада стала четвертою.
 

 

Спортсмени СК «Фенікс» представили Лиманську громаду на чемпі-онаті Донецької області з кікбоксингу
05-06.02.2022 р. в м. Маріуполь СК «Іллічівець» відбувся чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO, в якому м. Лиман представили спортсмени СК «Фенікс». Спортсмени показали добрі результати: 9 золо-тих медалей, 1 срібна та 1 бронзова медалі. Підготував спортсменів тренер Дерев’янко П.М.


Вітаємо усіх спортсменів та їх тренерів з досягнутими результатами!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner