Правові консультації суб’єктам пробації

 

Згідно графіка роботи кожний перший понеділок місяця з 9:00 до 10:00 години працює дистанційний пункт сектору «Лиманське бюро правової допомоги» відділу Краматорського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі - «Лиманське бюро правової допомоги»)  в службовому приміщенні Краматорського районного відділу № 5  філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області (далі – Краматорський РВ № 5) для суб’єктів пробації. 
Мета заходу: підвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в пробації, є важливим чинником запобігання випадків вчинення повторних кримінальних правопорушень.
07 лютого 2022 року представники «Лиманське бюро правової допомоги» провів консультування з правових питань та інформаційний захід для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку Краматорського РВ № 5.
Темою заходу було роз’яснення прав та обов’язків засуджених осіб. Також засуджених було ознайомлено із правовими наслідками, які чекають на них у разі скоєння повторних злочинів або адміністративних правопорушень.
Присутнім  спеціаліст бюро розповів куди потрібно звернутися, які документи при собі мати та пояснив всі етапи отримання правової допомоги, та закликав звертатись до бюро для вирішення актуальних правових питань, пов’язаних з різними суперечливими питаннями.

Краматорський районний відділ № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner