У віддалених населених пунктах громади знову розпочав роботу “мобільний соціальний офіс”

 

З 14.01.2022 року на території Яцьківського старостинського округу знов запрацював “мобільний соціальний офіс” управління соціального захисту населення Лиманської міської ради. Виїзні прийоми громадян відбулися у с. Яцьківка  — 14.01.2022 року, 21.01.2022 року, 04.02.2022 року. 
За весь час виїзних прийомів: 23 мешканця села подали документи для призначення житлових субсидій, 9 осіб для оформлення компенсаційних виплат на придбання твердого палива, 3 особи на призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, 5 осіб на оформлення адресної соціальної допомоги переміщеним особам. 
Також громадяни змогли отримати консультації та інформацію про зміни у законодавстві щодо соціального захисту населення. Мешканці села змогли оцінити зручності “мобільного офісу” у якому можна отримати соціальні послуги не виїжджаючи до центру громади. 
Староста Яцьківського старостинського округу особисто опікується роботою “Мобільного соціального офісу” надаючи для роботи соціальним працівникам зручне приміщення у будівлі старостинського округу. 
“Мобільний соціальний офіс” працює щоп’ятниці з 9.00 до 11.00 год. в с. Яцьківка по вул. Миру, 40. 
Також, щоп’ятниці, з 9.00 до 11.00 в приміщенні Яцьківського старостинського  округу здійснює прийом громадян з особистих питань землевпорядник відділу земельних відносин виконавчого комітету Лиманської міської ради Срібницький Володимир Ілліч.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner