Вельмишановні ветерани Другої світової війни! Шановні мешканці Лиманщини!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди 79-ї річниці визволення нашої громади від нацистських загарбників! 
Скільки б не минало років та десятиліть, скільки б не змінювалось поколінь, але в пам’яті наших земляків назавжди залишиться цей знаменний день, ця велична подія - звільнення нашого Лиманського краю від нацистських загарбників! 
Наймасштабніша, найжорстокіша та найкровопролитніша Друга світова війна на українську землю прийшла в червні 1941 року. 
Відразу з перших днів війни кожен другий дорослий мешканець нашої громади пішов на фронт та в народне ополчення. 
Лиманщина - героїчний край, який щедро политий кров’ю своїх захисників. На нашій мальовничій землі двічі стояв фронт, лиманці двічі витримували навалу ворогів. 
Близько шести з половиною тисяч солдатів різних національностей, різних віросповідань та думок, не зважаючи на відмінності, як “один” стояли до смерті заради звільнення нашої лиманської землі та заради єдиної мети - звільнити Україну та Світ від фашистської навали. 
Ми назавжди залишимось у невідплатному боргу перед їхнім героїзмом і самопожертвою, а подвиг наших земляків, які воювали на фронтах Другої світової війни, назавжди залишиться в пам’яті вдячних нащадків. З покоління в покоління в кожній Лиманській родині передаватимуться історії дідів і прадідів, які героїчно боролися з ворогом виборюючи мир на нашій землі. 
Уроки історії, а найголовніше “пам’ять народу” для того й існують, щоб кожен міг зрозуміти, який крихкий мир на Землі та якою страшною ціною він відвойовується.  
Але на превеликий жаль, на українській землі знов лунають постріли та страждають люди. Віддані сини нашої Батьківщини зараз мужньо й героїчно захищають рідну землю від нового агресора. Впевнений, що сучасні військові здобудуть такий бажаний й очікуваний мир на українській землі!
Шановні ветерани Другої світової війни! Прийміть слова щирої вдячності та поваги за Ваш подвиг, за Вашу мужність, жертовність та незламність у боротьбі за свободу нашого краю та нашої Батьківщини!     Бажаю Вам найміцнішого здоров’я, довголіття, родинного тепла турботи та любові рідних й близьких, шани та поваги вдячних нащадків! 
Низький уклін Вам, шановні ветерани! 
    
Міський голова Олександр  Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner