Поліцейські Лиману провели нараду з метою дієвої профілактики дитячої злочинності

 

З метою дієвої профілактики дитячої злочинності та недопущення вчинення правопорушень неповнолітніми ювенальні поліцейські Лиману провели нараду з представниками соціальних служб міста, уповноваженого органу з питань пробації,  представника закладів загальної середньої освіти, а також заступником міського голови.
Виховання і цінності, закладені дорослими в дитину з самого раннього віку, власний приклад батьків та велика робота вчителів – все це допомагає зростати повноцінними та обізнаними громадянами своєї країни. На жаль, є хлопці та дівчата, які ще в дуже молодому віці стають на хибний шлях: намагаються самоствердитися, роблять необдумані вчинки та  скоюють правопорушення - нерідко під впливом старших товаришів, які мають проблеми із законом.
На нараді учасниками були обговорені питання щодо попередження фактів жорстокого поводження з дітьми, протидії боулінгу та профілактиці правопорушень у шкільному середовищі. Також було прийнято рішення про посилення роботи у сфері рецидиву вчинення кримінальних правопорушень дітьми, які вже перебувають в конфлікті з законом та знаходяться на обліку ювенальної превенції.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner