Поліцейські Лиману встановили особи двох молодих хлопців, що пограбували місцеву мешканку

 

Жителі сусіднього району вислідили жертву та скоїли напад у темному провулку, якомога далі від перехожих. Щоб уникнути відповідальності, вони не користувались телефонами та того ж вечора покинули місто, проте, оперативники знайшли їх вже наступного дня. 
Близько дев'ятої вечора до поліції Лиману надійшло повідомлення про грабіж, що стався у південній частині міста. 58-річна заявниця повідомила про напад в одному з провулків приватного сектору, яким вона йшла додому. 
Жінка почула поштовх у спину та стала боротись за сумку, яку у неї виривали з рук. У темряві вона не могла розгледіти зловмисників, проте, запам'ятала, що їх було двоє. Сили були нерівними й нападники відібрали у неї сумку, дістали з гаманця сім тисяч гривень та втекли.
Незабаром на місці події вже працювала слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку та дільничні поліцейські. Правоохоронці розшукували можливих свідків злочину, переглядали камери спостереження, опитували робітників магазинів та водіїв таксі. Саме один з перевізників пригадав, що віз хлопців, які заплатили йому за поїздку вночі до Бахмутського району. Одного зі своїх пасажирів він впізнав на запису камери відеоспостереження, що зафіксувала його у магазині із крупною сумою готівки.
До наступного ранку розшуковці вже встановили особи правопорушників. Ними виявились мешканці міста Світлодарськ віком 17 та 19 років. Хлопці розповіли, що того вечору приїхали до знайомого за боргом. Грошей вони так і не отримали й вирішили "заробити" в інший спосіб.
Відділом поліції №3 (Лиман) Краматорського РУП проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 186 "Грабіж" Кримінального кодексу України.

Краматорське районне управління поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner