Святкові заходи до Дня Соборності у Публічній бібліотеці Лиманської ОТГ

 

З нагоди відзначення Державного свята Дня Соборності у Публічній бібліотеці Лиманської ОТГ відбулися: історична година «Соборність духу, розуму і серця» для студентів Лиманського ПТУ та літературний мікс "Поети про Соборність" для учнів ЗОШ № 2. 
Під час заходу присутні згадали важливі моменти історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України, переглядали історичні відеоролики, слухали пісні і вірші про Україну, приймали участь у краєзнавчій вікторині, висловлювали свої думки на стінній газеті. Юнаки та дівчата з натхненням декламували вірші про свободу та незалежність України.
Також присутні мали змогу переглянути книжкову виставку підготовлену працівниками бібліотеки, на якій представлена література, що висвітлює найважливіші події в історії України – передумови і причини об’єднавчого процесу, тернистий шлях України до соборності, ідеї побудови української, самостійної, соборної Держави.
Кульмінацією святкування стало проведення флеш - мобу: «Живий ланцюг єднання», тримаючи державні прапори та українські рушники учні створили нерозривний, символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух єдності, свободи і гордості за свою державу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner