До Дня Соборності України на Лиманщині вшанували пам’ять загиблих героїв в зоні АТО

 

До Дня Соборності України на території Лиманської МТГ відбулися урочистості:
- покладання квітів до меморіальних дощок загиблим у зоні АТО військовослужбовцям ЗСУ - Бражнику В.А., Запарі Г.В., Карпо С.Е. та активісту Салу В.В у ЗОШ № 4, ЗОШ № 3, Коровоярському НВК, ЗОШ с. Шандриголове за участі працівників загальноосвітніх шкіл громади.
Покладання квітів до пам’ятних знаків та місць поховань військовослужбовців ЗСУ, які загинули під час бойових дій у зоні АТО, а саме:
- до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Бражнику В.А. на цвинтарі с. Торське;
- до пам'ятного знаку загиблим українським воїнам - визволителям населених пунктів Лиманщини на перехресті автошляхів смт Ямпіль - с.Озерне - с. Закітне;
- до пам’ятного знаку Володимиру Кравчуку -  загиблому українському воїну - визволителю населених пунктів Лиманщини  на перехресті автошляхів смт Ямпіль - с.Озерне - с. Закітне;
- до пам'ятного знаку загиблим українським воїнам - визволителям населених пунктів Лиманщини в с. Закітне;
- до пам’ятного знаку Юрію Власенко українському воїну, загиблому при визволенні Лиманщини на автошляху «Лиман-Слов’янськ»
- до пам’ятників загиблим у зоні АТО військовослужбовцям ЗСУ Запарі Г.В. та Красногрудю Д.А. на цвинтарі у мікрорайоні «Північний»; 
- до пам’ятника Салу В.В. на цвинтарі с. Шандриголове;
- до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Пронькову Р.Р. на цвинтарі с. Лозове.
В урочистостях взяли участь: Лиманський міський голова Олександр Журавльов, секретар міської ради Надія Ляшко, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, старости старостинських округів.
Також відбулися тематичні заходи, які розміщені та доступні для перегляду на офіційних веб-сайтах та офіційних сторінках у соціальній мережі Facebook установ культури, закладів освіти та старостинських округів Лиманської МТГ.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner