Зустріч з батьками-вихователями

 

14.01.2022 року на базі Лиманського міського центру соціальних служб пройшла зустріч з прийомними батьками та батьками-вихователями Лиманської громади. На сьогоднішній день в нашій громаді функціонують 6 прийомних сімей (ПС) та 3 дитячих будинку сімейного типу (ДБСТ).
Під час зустрічі батьки-вихователі мали змогу   поспілкуватися та обмінятися досвідом щодо виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених піклування, розповісти про  стан справ у родинах та шляхи вирішення можливих проблемних питань.. Ці батьки мають велике та добре серце. Вони огортають дітей любов'ю, турботою, створюють теплий мікроклімат у родині. Діти відчувають підтримку, ніжність та розуміння, які так потрібні у будь-якому віці. 
Варто зазначити, що такі зустрічі є потрібними для батьків, дають можливість не тільки отримати консультацію, пораду та підтримку, але і поспілкуватися у неформальній обстановці, обговорити зміни у житті сім’ї, віднайти шляхи подолання проблем, вирішення труднощів, подолання емоційного вигорання. Прийомна мати, Вікторія Реброва, зазначила: «Наші збори  – це можливість обміну корисною інформацією у колі однодумців і забезпечення якісного функціонування ПС та ДБСТ». 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner