Онлайни для безробітних

 

11 січня в Лиманському  міському центрі зайнятості в онлайн режимі шукачі роботи опановували навички самопрезентації, а саме навчались складанню портфоліо кар’єрного просування з відеорезюме. Фахівчиня розповіла про структуру даного виду професійної презентації, продемонструвала найбільш вдалі приклади портфоліо. Ознайомивши з деталями створення відеорезюме, запропонувала скористастися допомогою фахівців міськцентру задля  професійного його запису.
Вмінню правильно говорити про свої переваги та недоліки під час проходження співбесіди клієнти служби навчалися 13 січня на вебінарі «Мої слабкі та сильні сторони». 
«В ході бесіди роботодавець неодмінно зрозуміє, якщо людина лукавить, тому треба з чесністю відповідати на поставлені запитання, заздалегідь підготувавшись до співбесіди», - акцентувала спікерка. Якщо правильно розставити акценти на сильні якості, вміло перетворити мінуси в плюси, продумати відповіді на можливі запитання - можна справити гарне враження на потенційного працедавця та отримати бажану роботу. Задля опанування та вдосконалення цих навичок фахівчиня порадила скористатись курсом «Успішне працевлаштування:що потрібно знати?» освітнього порталу Державної служби зайнятості.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner