«Дитина в світі професій»

 

В рамках спільної роботи Лиманського міського центру зайнятості та молодіжного центру «Альтанка», 26 і 27 червня були проведені заходи для школярів різного віку – від малечі до старшокласників.
Для підлітків був проведений тренінг «Побудуй свою кар’єру» під час якого фахівцями служби зайнятості було представлено безкоштовний додаток на Android «Центр професійної орієнтації». Учасники тренінгу отримали навички складання резюме та проходження співбесіди з роботодавцем. Ознайомились з ринком праці регіону та перспективами його розвитку, особливостями роботи служби зайнятості з молоддю за напрямами профорієнтаційної роботи. 
Для молодших школярів було проведено інтерактивний захід «Дитина в світі професій». Враховуючи вік дітей, фахівці запропонували пізнавально-розважальну програму, з метою розвитку інтелектуальних і творчих здібностей; формування в дитині працьовитості і поваги до будь-якої праці. Діти із задоволенням приймали участь в командних іграх, відгадували загадки, малювали, розповідали про роботу своїх батьків, а також про свої майбутні професії.
Сподіваємося, що в подальшому такі зустрічі будуть бажаними та корисними і в майбутньому ми будемо пишатися тими, хто знайшов вірний шлях у своєму житті.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner