Партнерство та співпраця – запорука успіху

 

Сучасні тенденції та інтенсивність розвитку суспільства створюють нові передумови для налагодження комунікації за допомогою конструктивного діалогу і порозуміння.

Поступово розвивається сервіс експрес-доставки та відкриваються нові відділення у Лиманській міській територіальній громаді, що є напрямком задоволення потреб населення та створення нових робочих місць. В рамках налагодження співпраці відбулось відвідування відділень “Нова пошта” у місті та проведено робочі зустрічі безпосередньо з керівниками відділень.

Робота по підбору працівників для компанії Лиманським міським центром зайнятості ведеться систематично за заявленими потребами.

На зустрічах обговорені напрями співпраці та взаємодії у поточному році, проведення спільної роботи для укомплектування вакансій з використанням рекрутингових підходів та електронних сервісів Державної служби зайнятості.

Налагодження партнерських відносин стає одним із найважливіших підходів у діяльності на шляху досягнення спільних цілей, регулювання ринку праці у громаді.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner