Нові можливості розвитку аграрного бізнесу — виробництво біометану в Україні

 

Звертаємо Вашу увагу на нові можливості розвитку аграрного бізнесу, що з’явилися після прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку виробництва біометану» № 1820-IX від 21.10.2021 р..
«Біоенергетична асоціація України» (БАУ) – громадська спілка, що об'єднує основних гравців ринку біоенергетики України, і ставить за мету розвиток цього сектору, прогнозує швидке зростання виробництва біометану в Україні вже з 2022 року, в тому числі на експорт у країни ЄС. Україна може потенційно виробляти до 10 млрд. м3 біометану/рік з аграрних відходів і залишків: гній, послід, солома злакових, стебла кукурудзи, стебла соняшника, жом цукрових буряків, меляса, силос кукурудзи та інші. 
До Біоенергетичної асоціації постійно звертаються потенційні інвестори, що зацікавлені у будівництві біометанових заводів, а також у стратегічному партнерстві з потенційними постачальниками аграрної сировини для таких заводів. 
Пропонуємо аграрним підприємствам розглянути можливість такої співпраці щодо реалізації проєктів з виробництва біометану та, при зацікавленості, заповнити і надіслати анкету  на адресу: svitlara@gmail.com.
Контактна особа: Радченко Світлана. Тел.: (050) 856 66 06.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner