Зручні джерела пошуку роботи

 

Новий рік для клієнтів Лиманського міського центру зайнятості розпочався з вебінару на тему «Сучасні джерела пошуку роботи». Метою сьогоднішньої Zoom зустрічі, 4 січня, було навчити учасників заходу оволодіти навичками пошуку роботи та ознайомити з джерелами пошуку вакансій.
«Коли ви шукаєте нову роботу, варто використовувати усі доступні ресурси: сайти з пошуку роботи, особисті контакти, оголошення в засобах масової інформації. Сучасні інтернет-, мобільні та інші технології роблять процес працевлаштування більш ефективним, простим та зручним»,- зазначила спікерка на початку заходу. 
Під час вебінару фахівчиня детально зупинилась на кожному джерелі пошуку роботи, визначаючи більш дієві з них,  разом з учасниками визначили переваги та недоліки кожного, обговорили проблеми працевлаштування в сучасних умовах карантинних обмежень. Спеціалістка акцентувала увагу слухачів на можливості пошуку роботи за допомогою сайту Державної служби зайнятості, нагадала про електронний кабінет шукача роботи, у якому є можливість створити власне резюме, яке стане доступним потенційним роботодавцям та прискорить процес пошуку роботи та працевлаштування.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner