Комп’ютерна грамотність для безробітних

 

24 грудня на базі Лиманського міського центру зайнятості відбувся завершальний, в цьому році, етап циклів навчальних семінарів з основ комп’ютерної грамотності для безробітних, перебуваючих на обліку. 
Карантин вніс свої корективи, тому впродовж року пройшло три цикли семінарів з дотриманням карантинних норм. Кожний цикл включав в себе п’ять занять, під час яких бажаючі оволодіти навичками роботи на комп’ютері отримували не тільки теоретичні, а й практичні знання. 
Завдяки гранту від Данської Ради у справах Біженців центр зайнятості має можливість надавати своїм клієнтам більш широкий спектр  послуг, адже            сучасний ринок праці потребує від кандидатів обізнаності у сфері нових технологій. 
Окрім семінарів з основ комп’ютерної грамотності фахівці міськцентру проводять в комп’ютерному класі індивідуальні та групові психодіагностичні тестування, майстер класи зі створення портфоліо та відеорезюме, скайп-, он-лайн співбесіди з роботодавцем, тощо. Також, кожен клієнт служби за бажанням може скористатися обладнанням класу зареєструвавшись в електронному кабінеті пошукача роботи, пройти дистанційне навчання та підвищення кваліфікації. 
Тож, вітаємо клієнтів Лиманського міського центру зайнятості з наступаючими святами, бажаємо скорішого та вдалого працевлаштування та до зустрічі в нашому комп’ютерному класі у наступному році.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner