Лиман святкує День Конституції

 

27 червня у Центрі культури і дозвілля  ім. Горького відбулись заходи, присвячені Дню Конституції України.
Творчий колектив Центру підготував для присутніх гостей свята розважальну програму: вірші та пісні лунали один за одним. На святі були присутні секретар міської ради Тетяна Каракуц, заступник міського голови Олена Муравльова, начальник відділу культури та туризму міськради Наталія Роменська, представники управлінь та відділів міськради, а також мешканці міста.
“З моменту прийняття Конституції незалежної української держави пройшло 22 роки!” - зазначила у своєму зверненні до присутніх секретар міської ради Тетяна Каракуц. Вона підкреслила, що сьогодні дуже важливо виховувати принципи демократії та справедливості, аби вони стали  нормою життя суспільства. “Тоді ми зможемо бути впевненими у завтрашньому дні, реалізовувати нові сміливі проекти, розвивати і удосконалювати всі галузі господарства, зможемо жити в сильній, правовій державі з розвиненим громадянським суспільством”,- сказала Тетяна Каракуц. Секретар міської ради побажала усім міцного здоров'я, щастя та оптимізму: “Успіхів у добрих справах на благо Лиманського краю, Донеччини, України!”.
У цей святковий день для дітлахів міста у ЦКД ім. Горького організували цікаву розважальну програму: майстриня декоративно-прикладного мистецтва Людмила Лінник проводила майстер-класи, а працівники Центральної міської бібліотеки розгорнули у фойє виставку державних символів у народній творчості та книги, присвячені правам людини в Конституції України. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner