Новорічний вандалізм!

 

Відсутність ялинкових гілок, поламані сходинки до БНіТ Локомотивного депо – саме така яскрава картина чекала на лиманців цього ранку – Головна ялинка міста постраждала від рук вандалів.
Вчора, 19 грудня,відбулося відкриття міської Новорічної ялинки - 12 метрової штучної красуні!  Працівники комунального підприємства “Лиманський Зеленбуд” встановлювали та прикрашали її, монтаж новорічної ялинки тривав  дві доби. 
У ніч з 19-го на 20-те грудня відбулося руйнування головної ялинки Лиманської громади. Відсутність ялинкових гілок, поламані сходинки до БНіТ Локомотивного депо.  Злочинці не просто зчинили вандалізм – навмисно було спаплюжене майно громади. 
Постає питання – на скільки безпринципними та аморальними можуть бути люди, щоб руйнувати головний символ Нового року. Напередодні Нового року, дітлахи будуть збиратись біля Головної ялинки, щоб відсвяткувати рік прийдешній, а на них там буде чекати обікрадена ялинка, без гілок та розбиті сходинки. 
Як пояснити дітям, чому ялинку обікрали, та чому подібному є місце в нашому житті, адже ми йдемо в ногу з прогресом, прямуємо в Європу? Справді в Європу? В європейських містах не обкрадають ялинки та не руйнують все навкруги. В європейських містах люди поважають старання та роботу своїх сусідів.
Шановні мешканці Лиманської громади!! Давайте чемно ставитись до праці інших. Адже все це робиться для Вас — наших жителів!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner