На майданчику біля БНіТ Локомотивного депо ввімкнули головну ялинку міста

 

19 грудня 2021 року о 15.30 у мікрорайоні “Південний” на майданчику біля БНіТ Локомотивного депо відбулося відкриття міської Новорічної ялинки - 12 метрової штучної красуні!   Захід відбувся з виступами артистів, які продемонстрували новорічну театралізовану виставу “В гостях у казки”. Казкові герої провели символ цього року — Бичка, та зустріли Тигра, котрий символізує майбутній рік. Наймолодших мешканців міста казкові герої розважали рухливими іграми, танцями, вікторинами, а Святий Миколай разом зі своїми помічниками Янголами подарували дітлахам солодкі подарунки. 
З привітальними словами до мешканців громади звернувся міський голова Олександр Журавльов: “Любі діти, шановні мешканці Лиманщини!
Починається найчарівніша пора року – це Новорічні та Різдвяні свята. За давньою українською традицією розпочинає цикл зимових свят, Святий Миколай, який завітає до кожної оселі з подарунками та дивами. 
Від щирого серця вітаю Вас з Днем Святого Миколая!
У це світле й добре свято бажаю, кожному жителю громади, доброго здоров’я, щасливої долі, всіляких щедрот та дарунків, добробуту, достатку та щастя у кожну оселю. 
Любі діти, нехай цьогорічне Свято Миколая запам’ятається вам приємними несподіванками, гарними подарунками та неповторними враженнями. Хай кожного дня Святий Миколай оберігає й допомагає всім та благословляє на милосердні і добрі справи!”
Наприкінці свята на міській Новорічній ялиці засяяли яскраві вогні. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner