Любі діти, шановні мешканці Лиманщини!

 

Від щирого серця вітаю Вас з Днем Святого Миколая!
Знов настають найсвітліші та найщасливіші дні – це Новорічні та Різдвяні свята. За давньою українською традицією розпочинає цикл зимових свят Святий Миколай, який завітає до кожної оселі та подарує щастя, злагоду й добробут кожній українській родині. Чудотворець Миколай вважається одним з найшанованіших святих у Християнстві – він допомагає нужденним, бідним, є покровителем мандрівників і мореплавців, а найголовніше захищає діточок. 
Але приходу Святого з подарунками чекають не тільки діти, а й дорослі, які напередодні цього свята починають вірити у дива та щасливі несподіванки. Саме Святий Миколай своїм милосердям доброзичливістю та щедрістю пробуджує в нас найкращі почуття та на мить ми стаємо «щасливими дітьми», що вірять у найдивовижніше. 
У це світле й добре свято бажаю, кожному лиманцю, доброго здоров’я, щасливої долі, всіляких щедрот та дарунків, добробуту, достатку та щастя у кожну оселю. 
Любі діти, нехай цьогорічне Свято Миколая запам’ятається вам приємними несподіванками, гарними подарунками та неповторними враженнями. Хай кожного дня Святий Миколай оберігає й допомагає всім та благословляє на милосердні і добрі справи! 

Лиманський міський голова Олександр Журавльов

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner