Благодійна акція «Подаруй дитині Різдвяне Диво!»

 

Новорічні та Різдвяні свята - це довгоочікувана пора, коли здійснюються найзаповітніші мрії, відбуваються справжні дива. Найбільші дива у світі – це любов і віра. І коли ти віднайдеш їх в своєму серці – ти зможеш творити справжні дива.
За підтримки облдержадміністрації комунальним підприємством «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» запроваджується благодійна акція «Подаруй дитині Різдвяне Диво!» для дітей Донецької області, які опинились в складних життєвих обставинах (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, вихованці дитячих будинків тощо).
КП «ОДМСОК «Перлина Донеччини» заплановано проведення зимової відпочинкової зміни з 03 по 12 січня 2022 року (вартість путівки складає 7400 грн.), та вже виділено 10 безкоштовних путівок для дітей-сиріт.
Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до благодійної акції «Подаруй дитині Різдвяне Диво!» та зробити свій благодійний внесок шляхом придбання путівок для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.
За більш детальною інформацією необхідно звертатись до адміністрації комплексу 0507737878.
Давайте разом подаруємо дітям Різдвяне диво!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner