Шановні працівники Краснолиманського міського суду.


    Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників суду України!
    Одна з головних вимог сучасного демократичного й правового суспільства – це незалежна система судочинства, яка забезпечує дотримання конституційних прав і свобод громадян, утвердження справедливості в державі. Пріоритетами нашої держави на сучасному етапі є створення надійної та ефективної судової системи за європейськими стандартами.
    Саме від Вас, шановні працівники судів України, від вашої майстерності, відповідальності, наполегливості, принциповості та самовідданої праці залежить створення сучасної правової української держави у спільноті європейських країн. Ваші виняткові особистісні якості, такі як честь та порядність, неупередженість та справедливість, відданість справі та обов’язку допомагають виконувати цю нелегку й почесну місію - забезпечення права справедливого судочинства кожному громадянину нашої країни.  
Щиро вдячний за Вашу сумлінність, професіоналізм, об’єктивність та непорушність принципів у виконанні своїх посадових обов’язків.
    З нагоди свята прийміть побажання міцного здоров’я, благополуччя, добробуту, щирої любові, злагоди й родинного затишку. Бажаю Вам професійних перемог і нових досягнень, витримки та сили духу, невичерпної енергії та наснаги у щоденній, наполегливій роботі на благо Батьківщини.
    Хай кожен день приносить успіхи, нові здобутки та перемоги!


Лиманський міський голова                 Олександр Журавльов

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner