Звернення міського голови з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

 

Шановні ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС та мешканці громади!
35 років тому сталася найбільша техногенна катастрофа в історії людства – аварія на Чорнобильській АЕС, яка продемонструвала всьому людству, що так званий «мирний атом» здатний завдати зовсім «не мирних» руйнувань та смертей. Тоді сотні тисяч героїв стали на порятунок світу від страшної ядерної катастрофи. Саме вони довели всьому людству, що українці нація сміливців, які здатні віддати власне життям заради порятунку мільйонів.  
Щороку 14 грудня в День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС , ми звеличуємо самовідданий подвиг ліквідаторів в ім’я всього живого на планеті. Саме цього дня, 35 років тому, введено в експлуатацію «об’єкт укриття» навколо зруйнованого 4 енергоблоку.
Шануючи подвиг ліквідаторів, ми вклоняємося всім, хто не шкодуючи власного життя та здоров’я захистили нашу Батьківщину і весь світ від найстрашнішої за всю історію людства катастрофи техногенного характеру. Найменше, що кожен з нас може зробити для героїв-ліквідаторів – це завжди пам’ятати їхній подвиг заради життя майбутніх поколінь. 
Шановні ліквідатори від імені всієї громади висловлюю щиру вдячність за Вашу жертовність, мужність, відданість обов’язку та неймовірну сміливість, з якою, незважаючи на смертельну небезпеку, Ви врятували світ від наймасштабнішої атомної катастрофи. Низько вклоняємось пам’яті тих, хто віддав життя заради порятунку людства. 
Бажаю Вам найміцнішого здоров’я, благополуччя та сімейного затишку, добробуту та достатку, впевненості у завтрашньому дні! Нехай щира людська вдячність впродовж багатьох поколінь буде винагородою за Ваш неймовірний подвиг!

Лиманський міський голова Олександр Журавльов
 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner