Про навчання працівників професіям та відповідальних осіб з питань праці

 

Доводимо до відома, що КП “Донецький центр підготовки персоналу“ запрошує на навчання / підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації фахівців галузі житлово-комунального господарства та інших галузей. Навчання проводитимуться як в онлайн форматі, так і  у власних аудиторіях КП “Донецький центр підготовки персоналу”, які розташовані за адресою:
м.Краматорськ, вул. Героїв Небесної сотні, 7-19Н
м.Бахмут, вул. Декабристів, 27
м.Маріупіль, вул. Миколаївська, 80
Заявки на навчання надсилати на адресу електронної пошти Е-mail:dcppkp@gmail.com у форматі PDF за підписом керівника та печаткою підприємства та у форматі DOC (word) для використання у роботі фахівцями центру.

У зв”язку з введенням в дію нових вимог з охорони праці, звертаємо УВАГУ керівників підприємств, в діяльності яких передбачена робота котельних, на проходження операторами котельних навчання на підвищення кваліфікації за нормативно-правовими актами з охорони праці, а саме:
-  Правила безпеки систем газопостачання (НПАОП 0.00–1.76-15);
- Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж та Правил підготовки теплових господарств до опалювального  періоду. 
Отримати довідку, щодо організації навчання та більш детально ознайомитися з пропозицією Ви можете на сайті КП “ДЦПП”   або за телефонами (066) 7778927.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner