День місцевого самоврядування в Україні

 

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати та представники органів самоорганізації населення!
Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування в Україні. 
Це свято стосується кожного жителя громади – кожного небайдужого Лиманця. Адже тільки спільними зусиллями ми розбудуємо громаду та примножимо надбання нашого краю. Разом злагоджено з органами місцевої влади та депутатами ми працюємо задля спільної мети розквіту та розвитку нашої маленької Батьківщини. Наполеглива щоденна праця професіоналів своєї справи -  вже сьогодні демонструє перспективи розвитку громади, як економічно привабливої території для залучення інвестицій, розвитку туризму та зон рекреацій.
Щиро вдячний за вашу невтомну працю на благо рідного краю, за небайдужість до вирішення спільних проблем у громаді, професіоналізм та компетентність, велике почуття відповідальності, досвід, яким ви з радістю ділитесь з молодим поколінням та активну громадянську позицію.  
Від усієї душі бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щастя, щирої любові, добробуту та достатку кожному дому. 
Нехай у роботі ніколи Вас не покидають витримка, оптимізм та завзяття, а щира й надійна підтримка рідних та друзів завжди допомагають сміливо йти вперед до нових здобутків. Зичу наснаги та наполегливості у всіх нових починаннях на благо нашої рідної громади! 

Лиманський міський голова Олександр Журавльов 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner