Шановні військовослужбовці, учасники АТО/ОСС, ветерани Збройних Сил України!

 

Щиро вітаю вас з Днем Збройних Сил України! 
6 грудня виповнюється 30 років Збройним Силам України. Саме цього дня Верховна Рада ухвалила Закон «Про Збройні Сили України». Але історія української армії налічує не одне століття, в кривавих війнах і боротьбі за свободу від Київської Русі та козацтва й до сьогодення формувалися героїчні традиції національних збройних сил. 
Сьогодні військовослужбовці Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх славних нащадків. Захищати рідну землю, стояти на варті миру і спокою в державі -  це найпочесніше покликання в житті. В цей день ми вшановуємо всіх, хто присвятив своє життя служінню Батьківщині, хто не вагаючись став на захист держави та її народу.
В непростих умовах відзначається річниця Збройних Сил України, вже 7 років триває війна на Сході країни, й саме у цей складний час ми всі зрозуміли, що тільки могутня армія - це запорука незалежності нашої  держави. Сьогодні тисячі справжніх патріотів та героїв не вагаючись стали на захист рідної землі. Своє життя заради Батьківщини віддали й наші земляки справжні герої, пам’ять про яких залишиться в наших серцях, їх імена назавжди закарбовані в історії нашого краю: Володимир Бражник, Валерій Сало, Геннадій Запара, Сергій Карпо, Ростислав Проньков, Олексій Кудрявцев, Дмитро Красногрудь. Ми низько схиляємо голову перед їх пам’яттю, розділяємо біль та сум з рідними і близькими загиблих героїв.  
Щиро дякую всім військовим за звитяжну службу, героїзм та самопожертву заради Батьківщини та всього українського народу. Саме завдяки вашій самовідданій службі ми всі маємо змогу здобувати освіту, працювати, відпочивати, створювати родини, піклуватися про дітей, розбудовувати нашу країну. 
Бажаю Вам міцного здоров’я й благополуччя, добробуту й родинного затишку, витримки й завзятості, віри у перемогу та військової вдачі. 
Нехай Господь оберігає Вас у вашій нелегкій службі!

Лиманський міський голова Олександр Журавльов 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner