Школа соціальної роботи

 

Представники громад Донецької та Луганської областей долучились до обговорень з узагальнення та координації впровадження соціальних послуг на місцевому рівні, а також підбили підсумки проекту.
В заході прийняли участь секретар Лиманської міської ради Надія Ляшко, начальник управління соціального захисту населення Лиманської міської ради Ганна Мальченко.  Фахівець із соціальної роботи Лиманський міський центр соціальних служб  Ольга Дяченко  презентувала результати пілотного проекту по роботі з програмним продуктом  «Електронний кейс-менеджер» Renome Smart Municipal , який було запроваджено пілотним проектом у Лиманському міському ЦСС Донецької області в рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру, що фінансується Європейським Союзом.
13 громад, найбільш активних учасників, Школи були нагороджені спеціальними відзнаками, як такі громади, що прагнуть розвитку та навчання. Всі випускники Школи отримали сертифікати державного зразка, які підтверджують підвищення їхньої професійної кваліфікації. 
Особливістю конференції стала презентація програмного забезпечення «Електронний кейс-менеджер» розробленого ТОВ «Реноме Смарт» за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яке урочисто вручили Троїцькій селищній громаді Луганської області та Сіверській міській громаді Донецької області. 
У межах цієї ініціативи громади отримали обладнання для облаштування серверу, необхідного для роботи електронного кейс-менеджера в соціальній сфері.
Конференцію організовано Регіональним центром підвищення кваліфікації Київської області за підтримки ПРООН в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Директор ЛМ ЦСС Андрій СЛЄПЦОВ
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner