25 листопада в Лиманській громаді відбулась презентація

 

Це сучасні локації для оздоровчої рухової активності.
Участь в урочистому відкритті спортмайданчику на озері Ломоносівське взяли  міський голова Олександр Журавльов, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін,, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.
Відтепер всі охочі матимуть гарну мотивацію для проведення регулярних тренувань. Їх наповнення – найпростіше, доступне для відвідувачів будь-якого рівня фізичної підготовки: лавочка, шведська стінка, бруси/турніки, а також координаційна лінія, вільний простір, сходинки. Кожний мультифункціональний майданчик  зроблено за єдиною моделлю – з гумовим покриттям розміром 140 кв. м і такими елементами: спортивний комплекс з підвісною системою рукоятей, лавка з упором для пресу, упор для віджимання, бруси для віджимання подвійні, турнік потрійний, тумба для стрибків, рукохід-драбина, інформаційний стенд з QR-кодами.
Окрім майданчика біля озера Ломоносівського, у громаді за програмою «Здорова Україна» з’явилося ще чотири такі локації: у місті Лиман – по вул. І. Лейко, 16а та по вул. Оборонній, 6а; в селі Торське, смт Зарічне та Дробишеве . 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner