Шосте засідання комісії з питань надання пільг окремим категоріям громадян за фактичним місцем проживання

 

22 червня 2018 року о 8.30 годині під керівництвом голови комісії Гамаюнової Ю.М. відбудеться засідання комісії з питань надання пільг окремим категоріям громадян за фактичним місцем проживання. Основним  завданням комісії є розгляд заяв та пакетів документів щодо реалізації права на пільги з оплати житлово-комунальних послуг окремих категорій громадян за фактичним місцем проживання, передбачених чинним законодавством.
Члени комісії розглянуть 5 звернень, які надійшли від 4 учасників бойових дій та 1 інваліда війни 3 групи, щодо надання пільг на: централізоване опалення, електропостачання, водопостачання та водовідведення, газопостачання на плиту, вивіз твердих побутових відходів, квартплату ,компенсацію на придбання твердого палива за фактичним місцем проживання.
Комісія, керуючись Конституцією України, Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003р.№117 “Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб,  які мають право на пільги”(із змінами), нормативно-правовими актами Кабінету Міністрів України, які визначають порядок надання пільг та законами України про державний бюджет на відповідний рік, буде  вирішувати чи надавати пільги 5 громадянам , що звернулися, у межах норм, визначених законодавством.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner