За вихідні у Краматорській оперативній зоні поліцією задокументовано три ДТП із потерпілими

 

Дві дорожньо-транспортні події трапились у Краматорську, одна - в Лимані. Поліцейські проводять досудові розслідування та встановлюють особу одного з водіїв, який збив неповнолітнього та втік.
Перша дорожньо-транспортна подія трапилась у суботу близько дванадцятої дня. На вулиці О. Тихого 25-річний мешканець Краматорська на автомобілі ВАЗ виїхав на зустрічну смугу на перехресті та скоїв зіткнення із автомобілем Audi. Внаслідок аварії постраждала 38-річна жінка, що знаходилась за кермом другого транспортного засобу.
У неділю близько половини сьомої вечора на вулиці Л. Бикова автомобілем був збитий 17-річний хлопець, який переходив дорогу по нерегульованому переході. Після скоєння наїзду водій на транспортному засобі зник з місця події, наразі поліцією проводяться заходи щодо встановлення його особи.
Приблизно за годину на виїзді з Лиману автомобіль Lifan виїхав на узбіччя та перекинувся. При цьому постраждали двоє мешканців міста - 43-річний водій та його 39-річна пасажирка.
За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження з кваліфікацією ч.1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.
 
Краматорське районне управління поліції Донецької області 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner