Звернення міського голови з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

 

Шановні Лиманці! 21 листопада всі українці відзначають День Гідності та Свободи.
Цей день розділив історію України на “до” і “після”. Вісім років тому наш народ усвідомив, що тільки від нас самих залежить наше майбутнє, в якій країні ми живимо – вільній і самостійній, чи підвладній чужим впливам та поглядам, неспроможній творити власне майбутнє. 
Ми обрали нелегкий, але такий необхідний шлях реформ та змін для нового розвитку нашої країни. Саме під час Революції Гідності мільйони українців стали на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси та новий вибір України – бути повноправним членом спільноти Європейських країн. 
Події на Майдані у 2013-2014 роках назавжди змінили наш народ – його віру, погляди сподівання, а найголовніше - прислів’я “моя хата з краю” перестало бути визначальним для українського народу. Події на Майдані довели всьому світові, що ми українці єдине ціле і готові стояти до останнього задля спільної та гідної мети – щасливого майбутнього всієї країни. 
Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав найцінніше – своє життя відстоюючи демократичні ідеали та новий європейський шлях нашої країни, всіх хто продовжує гинути й зараз на Сході країни захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України. Сім років поспіль захищаючи кордони нашої держави гинуть справжні патріоти найкращі сини й доньки України, серед них й наші земляки: Валерій Сало, Володимир Бражник, Геннадій Запара, Сергій Карпо, Олексій Кудрявцев, Ростислав Проньков, Дмитро Красногрудь. Ми шануємо їх подвиг та жертовність в ім’я Батьківщини!
Шановні земляки!
Щиро зичу Вам успіхів, сили духу й невичерпної енергії, прихильної долі й віри у краще майбутнє. Бажаю міцного здоров’я, благополуччя та злагоди, щастя та достатку кожній родині. Хай розквітає й розвивається наша рідна громада та Україна! 

Лиманський міський голова Олександр Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner