Шановні працівники сільськогосподарської сфери Лиманщини!

 

Сердечно вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників сільського господарства України.
Український народ - це народ хліборобів, народ для якого земля - сенс життя. Ми українці не уявляємо свого життя без щедрої, родючої української ниви. Працювати на землі - непроста справа, яка потребує повної самовіддачі та жертовності, беззаперечної любові та відданості улюбленій справі. 
Наш народ здавна славиться своїми хліборобськими традиціями та безмежною любов’ю до землі. Саме завдяки працьовитим, наполегливим, талановитим людям, умілим та досвідченим господарям живе й розвивається наша українська земля, зростає економічний потенціал нашої держави. 
Лиманська громада може пишатися досягненнями місцевих аграріїв, завдяки їхній наполегливій праці та умілому господарюванню нарощуються обсяги виробництва сільськогосподарської продукції, які відомі далеко за межами нашої громади. 
Щиро вдячний за вірність обраній справі, сумлінну роботу, Ваше терпіння і витримку, уміння працювати на землі та велику любов до рідного краю. 
Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, родинної злагоди, миру й добробуту. Нехай завжди втілюються в життя всі мрії й сподівання, а кожен день сповнюється радісними подіями та приємними несподіванками. Зичу Вам натхнення й наснаги, невичерпної енергії, професійних і життєвих здобутків. 
Хай природні катаклізми завжди обходять Вас стороною, а родюча українська земля радує щедрими врожаями! 

Лиманський міський голова Олександр Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner