Заходи для людей з інвалідністю

 

Кожній людині з інвалідністю, яка звертається за допомогою до центру зайнятості, забезпечується надання адресної допомоги щодо сприяння працевлаштуванню, враховуючи рівень медичної та трудової реабілітації, їх потреби та реальні можливості, а також попит на робочу силу.
Як фахівці соціальної сфери ми докладаємо певні зусилля щоб  допомагати знову відчути віру в себе такої категорії людей. 
В рамках Декади зайнятості для людей з інвалідністю 19 листопада у Лиманському міському центрі зайнятості були проведені заходи, спрямовані на краще розуміння проблем, пов’язаних з реалізацією їх прав на ринку праці треніг «Підготовка резюме» та міні-ярмарок вакансій. 
Заходи пройшли конструктивно та дозволили досягнути одного з основних завдань у діяльності центру зайнятості – індивідуального підходу  та адресності у наданні послуг.
У ході тренінгу зі складання резюме фахівчиня розповіла як правильно донести інформацію, щоб представити себе з найкращого боку, адже людині з особливими потребами важче реалізувати себе на ринку праці. Складено 3 резюме які в подальшому будуть опрацьовані роботодавцями.
Під час мініярмарку фахівцями центру зайнятості запропоновано вакансії до комунальних установ та медичних закладів. Після обговорення можливостей та потреб роботодавців направлено на співбесіду особу до обласної клінічної травматологічної лікарні.
Державна служба зайнятості завжди відкрита до співпраці та готова надати підтримку для підвищення конкурентоспроможності безробітних осіб. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner