До уваги водіїв!

 

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху, з 15 по 21 листопада 2021 року, регіональна філія «Донецька залізниця» застерігає водіїв транспортних засобів від невиправданого ризику і закликає до суворого дотримання правил перетину залізничних переїздів.
Нагадуємо, що впродовж 10 місяців 2021 року на залізничних переїздах і коліях поза межами переїзду регіональних філій АТ "Укрзалізниця" сталося 65 випадків ДТП, з яких 58 випадків на переїздах і 7 - на коліях поза переїздами. Внаслідок ДТП загинуло 11 осіб і 24 травмовано. Всі випадки ДТП за 10 місяців 2021 року допущенні з вини водіїв автотранспорту через порушення правил проїзду залізничних переїздів.
Залізничники вкотре наголошують, що лише суворе дотримання водіями транспортних засобів правил дорожнього руху є запорукою повної безпеки при перетині переїзду. Регіональна філія «Донецька залізниця» закликає водіїв всіх транспортних засобів дотримуватись правил дорожнього руху та не ризикувати своїм життям, життям пасажирів і залізничників.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner