Відбулась онлайн презентація мобільного застосунку «Smart Місто»

 

10 листопада відбулась онлайн презентація запуску мобільного застосунку «Smart Місто» на території Лиманської громади.
Мобільний застосунок «Smart місто» створено за ініціативи ГО «Центр громадянських ініціатив «Донбас» в межах реалізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру та фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції. 
Застосунок є безоплатним для користувачів та складається з трьох основних розділів:
«Отримай»: тут користувачі зможуть оперативно отримувати актуальну та повну інформацію від представників міської влади та комунальних служб;
«Впливай»: у цьому розділі застосунку активні містяни зможуть звернутись до мера міста чи депутата, відправити запит на отримання публічної інформації, підтримати петицію чи проголосувати за проєкт у місцевому бюджеті участі; 
«Спитай»: завдяки цьому розділу користувачі зможуть швидко знайти контакти екстрених служб, гарячих ліній чи медичних закладів і, не виходячи із застосунку, зателефонувати чи надіслати електронний лист.
“Мобільний застосунок - сучасний діджитал-інструмент, за допомогою якого ми спростимо процедури обміну інформацією між різними відділами та службами. Та максимально просто і доступно зможемо інформувати жителів про події, які відбуваються в населених пунктах громади. 
Наразі і жителі Лиманщини можуть долучитись до застосунку «Smart місто», завантажуйте додаток і завжди будете знати про життя у громаді.” - зазначила у своїй промові секретар Лиманської міської ради Надія Ляшко.
Застосунок має зручний та простий інтерфейс з можливістю фільтрувати повідомлення. 
Приєднання до мобільного застосунку «Smart Місто» – це зручний та дієвий інструмент для просування проектів, співпраці та  реалізації ідей в громаді. 
для Android
для iOS 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner