Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Лиманщини!

 

Вітаю Вас з професійним святом – Всеукраїнським Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва. 
Українська культура формувалася впродовж багатьох століть. Не маючи своєї державності український народ трепетно беріг та передав з покоління в покоління культурні цінності й здобутки, які унікальні за своєю самобутністю та неповторністю.
Сьогодні у дуже складний період для нашої країни саме культура і є тією основною опорою на якій будується нова українська держава з національно свідомими громадянами, які пишаються своєю історією, героїчним минулим та самобутніми традиціями й звичаями. На працівників культури покладена почесна місія збирати, зберігати та поширювати культурний спадок нашого народу. 
Ви формуєте в людині найбільші цінності: духовність, освіченість, почуття національної гідності, гордості за власну культуру та державу. 
Щиро вдячний за Ваш професіоналізм, велику майстерність, творчість і плідну працю заради збереження й поширення духовних цінностей українського народу та культурних здобутків нашої громади.
З нагоди Вашого професійного свята, бажаю міцного здоров’я на довгі роки, миру та процвітання, щастя та добробуту, благополуччя, достатку та злагоди у ваших домівках. 
Зичу Вам натхнення, творчих злетів, нових звершень та перемог у професійній діяльності. Нехай здійснюються всі ваші мрії та сподівання, а кожен новий день приносить лише радісні звістки та приємні несподіванки!

Лиманський міський голова О.В. Журавльов 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner