Шановні працівники соціальної сфери Лиманської громади!


Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня працівника соціальної сфери України! Ви обрали справою всього свого життя одну з найгуманніших професій в світі - соціальний працівник.
Це покликання для тих, хто готовий кожного дня ділитися душевним теплом і добром, докладати немалих зусиль, щоб забезпечувати всебічну підтримку та надавати допомогу, всім хто цього потребує.
Ваша щоденна самовіддана праця, ваше милосердя та чуйне й турботливе ставлення до потреб інших людей доводить народну мудрість “світ не без добрих людей”. Зараз у такий складний період для нашої держави, особливо важливо знати кожному громадянину, що держава його не покине у важкій життєвій ситуації.
Саме завдяки вашій увазі та щирому, доброму ставленню кожний мешканець нашої громади та кожен, хто потребує допомоги знає, що з вашою підтримкою зможе вистояти у будь-яких випробуваннях.
Щиро вдячний за Ваш професіоналізм, повну самовіддачу, гуманізм, душевну щедрість і сердечність, небайдужість до чужих проблем і нещасть.

Впевнений, що не зважаючи ні на що Ви ніколи не зрадите, своєму покликанню – примножувати добро у світі та завжди допомагати нужденному.
Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, щастя, злагоди і домашнього затишку, невичерпної енергії і великих душевних сил.
Нехай вся Ваша доброта та милосердя повертаються до вас щирою людською вдячністю та заслуженою повагою.
Хай завжди оберігають Вас Віра, Надія й Любов, додають сил та наснаги на нові звершення та здобутки!

Лиманський міський голова                    О.В. Журавльов

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner