Шановні залізничники Лиманської громади! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем залізничника України!


Залізниця важлива складова транспортної інфраструктури країни. Із всіх видів транспорту - це один із найпопулярніших і найдоступніших способів подорожувати країною, один з найбільших та найнадійніших перевізників в Україні.  Залізниця забезпечує майже 82% вантажних і 36% пасажирських перевезень, здійснюваних всіма видами транспорту.
Для Лиманщини залізниця - це не просто підприємство, яке забезпечує роботою понад 6 тисяч мешканців громади. Це частина історії нашого міста, адже саме з першого паровозного гудка, який пролунав в далекому 1911 році й розпочалася історія залізничної станції Лиман, яка згодом перетворилася в великий залізничний вузол всього Донецького регіону. З розвитком залізниці звичайна слобода Лиман перетворилася на місто з розвиненою інфраструктурою.
На залізниці Лиману працюють професіонали своєї справи, кваліфіковані фахівці та справжні майстри залізничного діла. Цілі покоління наших земляків, династії залізничників докладають великих зусиль задля розвитку та стабільної роботи залізничного транспорту Лиманщини, що сприяє процвітанню рідного міста.  
Щиро вдячний за вашу нелегку та наполегливу працю, прагнення самовіддано працювати задля добробуту та розквіту рідного краю. Впевнений, що й надалі ваш професіоналізм, майстерність, досвід та працьовитість будуть запорукою успіху не тільки залізничного транспорту Лиманщини, а й стануть передумовами великих здобутків нашої громади.
Від душі бажаю Вам, шановні залізничники, міцного здоров’я, злагоди в родинах, прихильної долі, високих професійних здобутків, незгасної енергії та оптимізму.
Нехай Ваші серця сповнює віра у краще майбутнє та гордість за наш рідний край. Наснаги Вам, сил, рішучості та впевненості у собі задля подальших звершеннях на благо рідного краю та Батьківщини!

Лиманський міський голова     О.В. Журавльов

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner