Євро-2022 з жіночого футзалу

 

З 21 жовтня по 24 жовтня 2021 року у місті Львів на спортивному майданчику «Боско-Aрена» відбулися матчі основного раунду у групі 3 Євро-2022 з жіночого футзалу. Жіночі національні збірні команди України, Фінляндії, Бельгії та Чехії в одноколовому турнірі вели боротьбу за єдину путівку до потрапляння до «Фіналу чотирьох» Євро-2022. Донеччину у національній збірній України представлено другим тренером команди Константином Власенко та гравчинею Софією Рубан. А головним тренером збірної є Олег Шайтанов.

Збірна України перемогла команди Чехії, Бельгії та Фінляндії і набравши 12 очок посіла перше місце у групі 3, а у підсумку потрапила до «Фіналу чотирьох» Євро-2022, ігри якого відбудуться з 24-27 березня 2022 року. Країну - господарку буде визначено шляхом жеребкування серед команд, які потрапили до фіналу – це Іспанія (чинні чемпіонки Європи), Португалія, Росія та Україна.

Приємно відзначити, що у складі національної збірної України виступають Софія Рубан, перший тренер якої є Олександр Резніков – жіночий футбольний клуб «Багіра» міста Лиман, а також Ксенія Гриценко, яка теж у складі клубу «Багіра» розпочинала свій шлях у Великий футбол (футзал).

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner