Поліцейські Лимана отримали виклик на провулок Лісний, де, за словами заявника, невідомі щось шукали у кущах у лісосмузі.

У Лимані поліцейські викрили двох чоловіків, що шукали «закладки» з наркотиками
 
Попередньо встановлено, що чоловіки придбали марихуану через інтернет та шукали «закладки», згідно з надісланими інструкціями. Оперативники встановлюють канал постачання наркотичної речовини. За фактом розпочато кримінальне провадження.
 

 
Прибувши на місце події, з’ясовуючи причини таких дій, поліцейські запропонували їм надати особисті документи та пояснення. Як виявилось, 22-річний та 25-річний жителі селища Ямпіль мали при собі згортки з наркотичною речовиною.
 
Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Триває досудове розслідування.
 
Поліція закликає громадян повідомляти про відомі факти виробництва, зберігання чи поширення  наркотиків або психотропних засобі за номером 102.  Попередити розповсюдження наркотиків та убезпечити молодь можна лише при умові спільної боротьби з наркозлочинністю.

Також про осіб, які причетні до наркозлочинів, можна повідомити до поліції за допомогою нового Телеграм чат-боту «ДійПротиНаркотиків» .
 
Анонімність гарантовано.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner