Лиманське ВУВКГ КП «Компанія «Вода Донбасу» інформує:

 

У  зв’язку із встановленням Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 18.10.2021р. на території Донецької області «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, для  зручності  споживачів та з метою запобігання подальших непорозумінь, показання приладу обліку  необхідно щомісяця вносити самостійно на сайті, в особистому кабінеті на 1-ше число місяця, наступного за розрахунковим. Покрокова інструкція для внесення показань є на сайті, в особистому кабінеті.  Також можливо  передавати показання за номером телефону (06261) 2-34-99 щомісяця.
Якщо виникли питання  щодо нарахувань,   потрібно   звернутися до служби реалізації Лиманського ВУВКГ для звіряння розрахунків. При собі мати паспорт громадянина України та копії платіжних документів (квитанцій). В умовах дії карантину просимо віднестись з порозумінням та прийти до служби реалізації у захисній масці та рукавичках.
Додатково повідомляємо, що оплату за отримані послуги з водопостачання та водовідведення Ви можете здійснювати за допомогою банківської платіжної картки будь якого банку України безпосередньо на сайті, через інтернет. Для цього Вам необхідно зайти на Ваш особовий рахунок, далі на сторінці особового рахунку натиснути: «Оплатити» і  дотримуватися інструкції на екрані.

Дякуємо за порозуміння 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner