Шановні працівники транспортного і дорожнього господарства Лиманщини! Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем автомобіліста та дорожника!

 

Сучасне життя важко уявити без автомобільного транспорту. На сьогоднішній день - це важлива сфера життя країни. Надійне автомобільне сполучення між областями, містами, районами забезпечує стійкий розвиток економіки та стабільне функціонування всіх галузей господарства. 
Це свято не тільки тих для кого автомобіль став сенсом життя, але й працівників автотранспортних підприємств: шляховиків, ремонтників, інженерів, техніків. 
Саме від злагодженої роботи шляховиків та автоперевізників залежить гарний стан доріг та якість і своєчасність забезпечення нагальними потребами, різними виробами та сировиною мешканців нашої громади. 
Шановні водії та дорожники громади!
Ви з гідністю виконуєте свої обов’язки: надаєте якісні та безпечні послуги з перевезення мешканців, забезпечуєте необхідними виробами та продукцією в усіх сферах життя громади. 
Ви постійно працюєте над вдосконаленням своїх професійних навичок, використовуєте у роботі новітні технології, розробляєте нові послуги та маршрути. 
Бажаю Вам у цей святковий день найміцнішого здоров’я, сімейного благополуччя, щастя та достатку. Нехай ваша улюблена справа приносить лише задоволення та радість, а невтомна праця гідно винагороджується.  
Зичу успіхів та нових досягнень, невичерпної енергії та яскравих емоцій! 

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner